Menu

 

OXE LOGO

StratPlanMain

KANKATH

 SXEDIO2 

kanali you kal

AdespotaIstoselida

eservices

 

MainImageOt

 

discover site

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΚΡΑΠ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

agendaΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΚΡΑΠ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Ο Δήμαρχος του Δήμου Καλαβρύτων

Έχοντας υπόψη :

1. Την με αρ. 653/2023 απόφαση Δημάρχου Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων, με θέμα: «Συγκρότηση επιτροπής εκτίμησης κινητών πράγματων».

2. Το από 13-2-2024 ΠΡΑΚΤΙΚΟ της Επιτροπής Εκτίμησης του τιμήματος των προς εκποίηση κινητών πραγμάτων

3. Την υπ’ αριθμόν 29/2024. απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής, με την οποία εγκρίθηκε το από 13-2-2024 Πρωτόκολλο της Επιτροπής Εκτίμησης του τιμήματος των προς εκποίηση κινητών πραγμάτων του Δήμου Καλαβρύτων.

4. Την αρ 29/2024 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής περί έγκρισης των όρων της διακήρυξης φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκποίηση των άχρηστων μεταλλικών αντικειμένων (Scrap).

5. Την υπ΄αριθμ 6/2024 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Καλαβρύτων συγκρότησης επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών εκμίσθωσης ή εκποίησης κινητών πραγμάτων του Δήμου, για το έτος 2024.

Προκηρύσσει ανοικτή φανερή και προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την απομάκρυνση µε εκποίηση άχρηστων υλικών (SCRAP) από τους αποθηκευτικούς χώρους του εργοταξίου του Δήμου Καλαβρύτων.

Η δημοπρασία είναι πλειοδοτική, φανερή και προφορική και θα διεξαχθεί στις 2/4/2024 ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 10:00 π.μ., στο Δημαρχείο Δήμου Καλαβρύτων Πλατεία Πετμεζαίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών Εκποίησης, Εκμίσθωσης Πραγμάτων του άρθρου 1 του Π.Δ.270/81.

Για την συμμετοχή στη δημοπρασία, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής, ως εγγύηση στην Επιτροπή Διενέργειας της δημοπρασίας, που μπορεί να είναι γραμμάτιο συστάσεως παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή ανεγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων περί παρακαταθέσεως σε αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή άλλου ο οποίος ενεργεί για λογαριασμό του διαγωνιζομένου, ομολογιών Δημοσίου, Τραπέζης, ή Οργανισμού κοινής ωφελείας, που αναγνωρίζεται για εγγυοδοσίες, ποσού ίσο προς το ένα δέκατο (1/10) του οριζόμενου ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς της διακήρυξης, ήτοι: 1650*0,1=165€

Η εγγύηση συμμετοχής θα έχει ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών.

Λοιπά δικαιολογητικά σύμφωνα με τους όρου της διακήρυξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν αντίγραφο της διακήρυξης και πληροφορίες, μέχρι και την προηγούμενη της ημέρας διενέργειας της Δημοπρασίας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το τμήμα Καθαριότητας Πρασίνου και Κυκλικής Οικονομίας, Καλάβρυτα (εργοτάξιο Καλαβρύτων, Εθνική Οδός Καλαβρύτων Αιγίου μέσω Πτέρης) αρμόδιος υπάλληλος: κ. Σωτηρόπουλος Παρασκευάς, τηλ.: 26920-23683

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 12 Μαρτίου 2024 12:21
επιστροφή στην κορυφή

Ο ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ